Dit is Starworx ComputerXperts!
Diensten

Wat wij doen

Wij bieden u deskundigheid, maatwerk en het hoogste serviceniveau tegen een eerlijk tarief

Reparatie

Een probleem met de computer of andere apparatuur kan verschillende oorzaken hebben. Soms hebben de problemen te maken met de software, soms met de hardware (onderdelen).

In beide gevallen biedt Starworx oplossingen. Wij komen graag bij u langs om te zien wat er nodig is. Zo mogelijk repareren wij uw computer aan huis. Soms is het noodzakelijk uw computer of apparatuur mee te nemen voor reparatie in de werkplaats of brengt u uw computer liever zelf bij ons langs. Alles uiteraard in overleg met u. Wij stellen alles in het werk om uw reparaties vakkundig uit te voeren.

Onderhoud

Veel problemen met een computer of andere apparatuur zijn te voorkomen door deskundig en regelmatig onderhoud.

Wij voeren daarom bij veel van onze klanten regelmatig onderhoud uit. We controleren uw computer dan op eventuele virussen, spyware, installeren updates, reinigen apparatuur van binnen en buiten en vervangen indien nodig, na overleg, onderdelen preventief. Niet alleen voorkomt u met regelmatig onderhoud irritatie en tijdverlies, ook leert de ervaring dat door deze onderhoudsbeurten computers, notebooks en apparatuur wel tot tweemaal langer meegaan!

Wi-Fi netwerken en Cloud

Starworx installeert en beheert Wi-Fi netwerken. Voor bedrijven, maar ook gewoon bij u in huis, biedt Starworx diverse Cloudoplossingen.

Online backup of extra bescherming van uw gegevens. U heeft overal de beschikking over uw bestanden en mail. Alles wordt opgeslagen in data centers, dus geen stroomvreters meer in uw bedrijf of gebrek aan digitale opslagruimte.

Hulp op afstand

Waar u ook bent met uw computer of notebook, zolang u over een werkende internet verbinding beschikt kunnen wij u vaak gewoon helpen op afstand.

Met onze ‘Hulp op Afstand’ wordt uw computer of notebook tijdelijk door ons overgenomen via uw internetverbinding. Een softwareprobleem, zoals het verwijderen van een virus of een traag werkende computer, kunnen we zo vaak op afstand verhelpen. Na het verbreken van de verbinding kunnen wij niet opnieuw uw computer besturen zonder uw toestemming. Uw privacy wordt dus te allen tijde gewaarborgd.

Smartphones en tablets

Tegenwoordig zijn smartphones en tablets nauw verbonden met computers en multimedia.

Het is voor Starworx daarom vanzelfsprekend dat u ook voor uw smartphones en tablets bij ons terecht kunt.

Op de hoogte blijven van het laatste Starworx Nieuws? Schrijf u in op onze Nieuwsbrief.
Starworx is hét All-Round computer servicebedrijf voor al uw computersystemen, randapparatuur en multi-media. Voor zowel midden- en kleinbedrijf als particulier bieden wij oplossingen op maat.
Copyrights © 2024 - Starworx
Webdesign & Development by Magic Bytes